Nog een weekje te gaan .....................
Door: familieruiter
Blijf op de hoogte en volg Familie
08 Juli 2011 | Nederland, Nijverdal
Het wordt spannend! Nog een weekje te gaan en we zitten in het vliegtuig
op weg naar Colombia.
De komende week nog even de laatste injecties halen en nog wat extra Spaanse woorden leren en we gaan ervoor!
Hoe ziet ons programma er de 1e week uit tijdens de rootsreis:
Zaterdag 16 juli a.s.vertrek Schiphol - Barcelona: 10.05 uur met Boeing 737-800 van KLM met vluchtnummer KL 1671.Aankomst Barcelona om 12.25 uur.
Vertrek Barcelona-Bogota 16.40 uur met Airbus A330 van Avianca met vluchtnummer AV 19. Aankomst luchthaven El Dorado in Bogota zaterdagavond om 21.05 uur( zondag 04.05 uur Nederlandse tijd).
Maandag 18-7: Citytour door Bogota
Dinsdag 19-7: Eerste ontmoeting biologische familie Pascal (12 personen).
Woensdag 20-7 t/m vrijdag 22-7:
Verblijf in de hoofdstad Bogota.
Zaterdag 23-7-2011: PASCAL JARIG!!
25 jaar, dus een HALVE ABRAHAM.
Het volgende reisverslag komt vanuit Colombia.
groetjes: Harry, Ria, Alexandra en Pascal
op weg naar Colombia.
Hoe ziet ons programma er de 1e week uit tijdens de rootsreis:
Maandag 18-7: Citytour door Bogota
Dinsdag 19-7: Eerste ontmoeting biologische familie Pascal (12 personen).
Woensdag 20-7 t/m vrijdag 22-7:
Verblijf in de hoofdstad Bogota.
Zaterdag 23-7-2011: PASCAL JARIG!!
25 jaar, dus een HALVE ABRAHAM.
Het volgende reisverslag komt vanuit Colombia.
groetjes: Harry, Ria, Alexandra en Pascal
11 Juli 2011 - 22:37
Jan En Els Hallink:
Goede reis allemaal! Wij volgen jullie vanuit Nederland. Mooie momenten in jullie trip gewenst!
saludar! -
12 Juli 2011 - 18:34
Jarno:
Hey Pascal, Harry en Ria,
Veel suc6 en veel plezier ook in Colombia!
We zullen deze blog volgen.
Groetjes Jarno en Marijn. -
13 Juli 2011 - 14:30
Wim Van Der Sluis:
Wij wensen jullie een goede tijd samen in Colombia en ik hoop, dat jullie datgene vinden, wat jullie ervan gehoopt en verwacht hadden.
Nogmaals en in het bijzonder Pascal een goede tijd samen. -
13 Juli 2011 - 16:25
Familie Kollenstaart:
Hoi hoi Harry, Ria, Pascal en Alexandra,
We wensen jullie een goede reis en hopen op een mooie ontmoeting met de familie van Pascal!
We zullen jullie volgen via jullie reisverslagen.
Groetjes fam Kollenstaart
13 Juli 2011 - 19:06
Menny Van Rooijen:
Een hele fijne en veilige reis. Spannend, maar toch ook heel mooi.
Zijn jullie er helemaal klaar voor, alles gepakt?
Een hele fijne vakantie.
Menny -
14 Juli 2011 - 07:16
Annelien:
Hallo
Spannend allemaal, ik ga jullie zeker volgen, ben heel benieuwd naar jullie belevenissen.
Groetjes Annelien -
14 Juli 2011 - 09:47
Floor:
Hello Pascal,
Wat bijzonder dat je nu terug gaat naar je roots!
Ik hoop dat het aan je verwachtingen zal voldoen, en dat je er een goede tijd zult hebben.
Heel veel plezier, en geniet ervan.
Ik blijf deze site zeker weten volgen!
XX Floor -
14 Juli 2011 - 15:18
Bonehead :
Ik wens jullie allereerst een goede reis toe. Daarnaast wens ik jullie het allermooist in Colombia toe. Ik heb de link gefoward naar mijn zus zodat zij dit blog ook kan blijven volgen. Het allerbest voor deze bijzondere trip.
Groet,
J-P -
14 Juli 2011 - 15:30
Mark Heuver:
Dag Pascal en familie,
Bij deze wens ik jullie alvast een hele goede reis toe.
Ik hoop dat jij (Pascal) en eventueel de rest van de familie de antwoorden krijgen op de vragen die jullie hebben.
Veel succes en ik zal jullie reis gaan volgen..!
Gr..Mark
14 Juli 2011 - 16:52
Dennie En Alieke:
Hey Allemaal
veel plezier, en heel veel succes met z'n allen. We hopen dat er iets moois uit komt.
Groetjes Ons -
14 Juli 2011 - 18:02
Dennis Van Wanrooy:
Ik weet zeker dat deze reis zeer leerzaam zal zijn Passie, en wat gaaf om een kijkje in de keuken te mogen nemen aan de andere kant van de wereld !!!
Kom heelhuids weer thuis en met gino gaat het zeker goed komen
groeten Dennis -
14 Juli 2011 - 18:46
Manou:
hej pascal,
ik wens jullie allemaal heel veel succes en natuurlijk ook veel plezier in colombia. we zullen goed op gino passen.
veel liefs manou -
14 Juli 2011 - 19:59
Anne:
hey pascal en familie,
ik wens jullie heel veel plezier. Ik hoop dat jullie er veel uit kunnen halen, en antwoorden krijgen op de vragen..
Heel veel suc6 en sterkte..
Geniet van de tijd samen.
Liefs anne -
15 Juli 2011 - 10:39
Senna:
Jeetje Pas, vorige keer dat ik je sprak was je net met de zoek-procedure begonnen en je hebt gewoon je biologische familie gevonden! Ik wil jullie maar vooral jou een heeeeeeel goede reis wensen. En als je terug komt, kom ik een keer langs om je ervaringen te horen. Nou geniet ervan! Liefs Senna -
15 Juli 2011 - 13:28
Jan En Hendrien:
Hallo Pascal, Harry, Ria en Alexandra
Wij wensen jullie een goede reis , en een hele mooie tijd , samen met de Fam.
Wij zullen jullie volgen. -
15 Juli 2011 - 19:47
Gerwin En Patricia:
Goede reis allemaal.
We zullen dit reisverslag volgen en zien jullie in augustus weer terug in Nederland.
Groetjes Gerwin, Patricia Thomas en Sophie. -
16 Juli 2011 - 14:05
Menny Van Rooijeb:
Hola familia
Bienvenidos a Colombia.
Como fue el viaje a ir? No jet lag??
Nu even Nederlands. Geniet en laat alles gewoon op je afkomen.
Groetjes, menny -
17 Juli 2011 - 13:25
Erik Mostert:
Goede reis allemaal! Als het goed is zijn jullie inmiddels aangekomen. Laat de verslagen maar komen ;)
Veel succes en plezier daar! -
18 Juli 2011 - 13:46
Ina, Jasper En Jaap:
Heel veel plezier deze weken, en vooral morgen (dinsdag) een goede ontmoeting met de familie van Pascal!! Spannende dag!!
Groeten Ina, Jasper en Jaap