Op weg naar Playa Blanca
Door: familieruiter
Blijf op de hoogte en volg Familie
02 Augustus 2011 | Colombia, Cartagena
Af en toe gaan we even naar het nieuws in Nederland en zo blijven we toch een beetje op de hoogte.
Zo lezen we dat bij jullie ook de zon schijnt, eindelijk na al die regen!
Het is hier behoorlijk warm en een wat vochtig klimaat.
's Avonds tijdens de warme hap wordt het echt aangenaam en kun je uren buiten zitten. We eten altijd met de hele groep en zoeken met Miquel, onze reisleider, telkens weer een ander restaurant uit.
Miquel, een echte Colombiaan, spreekt goed Engels, maar inmiddels heeft hij al heel wat Nederlandse woorden opgepakt en antwoordt ons zelfs soms in het Nederlands. We hebben inmiddels een foto van hem op het blog gezet. Hij lijkt sprekend op Manuel uit de serie Fawlty Towers en heeft dezelfde mimiek!
Gistermorgen moesten we vroeg uit de veren, want om 8.00 uur vertrokken voor een bootreis naar Playa Blanco, één van de eilanden boven Cartagena.
Hier hebben we heerlijk gezwommen en het water was kraakhelder.
Na 2 uur relaxen gingen we verder met de boot naar het eiland Isla de Rosario, waar we hebben gegeten.
Op dit eiland waren o.a. mooie flamingo's en papegaaien te zien.
Om 15.30 uur zijn we vervolgens weer vertrokken richting Cartagena.
De boot met twee krachtige motoren sneed met volle snelheid door de hoge golven van de Atlantische Oceaan, het was een enerverende tocht.
Je voelt je behoorlijk vies na zo'n dagje en een lekkere douche is dan zeer welkom.
Vandaag gaan we Cartagena wat meer verkennen en misschien wat winkelen (dé hobby van Harry)
Bye, bye!
02 Augustus 2011 - 17:39
Menny Van Rooijen:
Wat is het daar schitterend mooi.
Morgen een goede reis naar Bogotha. En nog een paar hele mooie dagen met de familie.
Groetjes, menny -
02 Augustus 2011 - 18:12
Gerwin En Patricia:
Geniet er lekker van met elkaar de laatste dagen.
Kijken elke keer uit naar een nieuw verhaal en de foto's natuurlijk!
Groetjes Gerwin, Patricia, Thomas en Sophie -
02 Augustus 2011 - 19:31
Dennis & Manon:
Wat mooi om te zien die foto's!!! zooo mooi water ook!!! Wij wensen jullie nog heel veel plezier en mooie dagen samen met de familie in bogotha..!! en alvast een goeie reis terug!!! de tijd vliegt voorbij!!!
Groetjes
Dennis & Manon -
03 Augustus 2011 - 07:31
Corrie - Nico Jansen:
wat een prachtige foto's wat een ervaring voor jullie als gezin, lekker verder genieten het is woensdag een beetje regen gisteren was het warm.
Vorige week erg nat met veel wateroverlast in Hellendoorn en Nijverdal ook op de t.v. geweest. -
03 Augustus 2011 - 19:35
Jan En Gerda:
Lekker relaxen is ook niet gek! Het ziet er prachtig uit. Geniet nog even en veel plezier bij de ontmoeting met Pascal's familie en eigenlijk voelt volgens mij ook als jullie familie.
Nog veel plezier en de groetjes uit een zeer regenachtig Nijverdal!