Even terugblikken .......................... - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Familie Ruiter - WaarBenJij.nu Even terugblikken .......................... - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Familie Ruiter - WaarBenJij.nu

Even terugblikken ..........................

Door: familieruiter

Blijf op de hoogte en volg Familie

18 Juli 2011 | Colombia, Bogotá

Na een lange reis, met een tussenstop in Barcelona van ruim 4,5 uur zijn we om 21.00 uur (Colombiaanse tijd) in Bogota aangekomen.
Het was even verschrikkelijk spannend bij de douane, want Pascal kwam er alleen met z'n Nederlands paspoort niet in en moest ook z'n Colombiaanse paspoort laten zien. Helaas, dat had hij nog niet. Hij had alleen een tijdelijk paspoort (Contrasena) Gelukkig sprongen onze begeleiders Ingrid en Mop direct bij en kon Pascal na 30 minuten onderhandelen ook door de douane.
Met de bus zijn we vervolgens met de hele groep vertrokken naar ons Hotel Suite Real 85, waar we om 23.30 uur arriveerden. Gelukkig waren de kamers gereed en konden we snel ons bed opzoeken.
Pascal en Alexandra hebben een kamer op de 1e verdieping en Harry en Ria op de 5e etage.
Op zondag 17 juli 2011 hadden we in groepsverband onze eerste ontmoeting met de heer en mevrouw Palacios (advocaat Colombia) en 's middags was er per gezin een gesprek met beiden.
's Avonds hebben we met de hele groep gegeten in een restaurant, met een prachtig uitzicht over de stad Bogota.
's Avonds gingen de "senioren" op tijd naar bed en de "jongeren" zaten gezellig nog even na te borrelen op Pascal's kamer. "Onze Colombianen" hebben al een geweldig contact met elkaar en hebben veel met elkaar te bespreken.Het is fantastisch dat Alexandra ook helemaal is opgenomen in de groep en zij "hun geheimen" ook met haar delen.
Vandaag maandag 18 juli 2011 hebben we een deel van de groep een citytrip gehad door de stad, met een beklimming van Cerro Monserrate, waar we met de kabelbaan naar toe zijn geweest en daarna onder begeleiding van onze engelstalige gids Miquel een stadswandeling door het koloniale gedeelte van de stad Bogota (La Candelaris).
Het was vandaag erg druk in Bogota (stad met 9 miljoen inwoners)en we hebben alweer de nodige indrukken opgedaan (zowel rijk als arm).
Terug in het hotel zagen we dat de eerste ontmoetingen inmiddels hadden plaatsgevonden en dat doet wat met je.

De eerste ontmoeting voor Pascal is morgen 19 juli om 10.00 uur = 17.00 uur Nederlandse tijd.

We voegen een paar nieuwe foto's bij en zullen uiteraard na de eerste ontmoeting verder informeren via deze site.

groetjes Harry, Ria,
Alexandra en Pascal

nb: Erg leuk jullie reacties te lezen!

• 18 Juli 2011 - 22:47

Jan Hallink:

Wat een belevenissen allemaal. Spannende dag voor Pascal. Succes, weblijven volgen. Groetjes vanuit Egmond aan Zee met een smart phonecrastinate zonder wifi. De Hallinks.

• 19 Juli 2011 - 05:59

Gerwin En Patricia:

Oh wat spannend allemaal.
    Succes allemaal en vooral Pascal.
    Geniet ervan met z'n allen.

Groetjes Gerwin, Patricia, Thomas en Sophie.

• 19 Juli 2011 - 06:18

Pr. Margrietschool -:

We hebben de link doorgestuurd gekregen en kunnen zo met jullie meeleven.
    Heel veel succes toegewenst en hou ons op de hoogte!

Marijke

• 19 Juli 2011 - 06:29

Nico Corrie Jansen:

wat leuk en spannend heel veel succes op 19 juli.

• 19 Juli 2011 - 06:57

Gaby:

Heel veel succes vandaag. Echt een spannende dag vandaag.

Groetjes

• 19 Juli 2011 - 07:22

Elise:

Hoi!

Wat veel leuke dingen, om zo te lezen.
    Ook bijzonder!

Heel veel succes vandaag ;)

Groetjes Elise

• 19 Juli 2011 - 07:46

Dirk En Dieneke A:

Indrukwekkend! We vergeten maar al te gemakkelijk hoe goed we het in ons kikkerlandje hebben. Zolang we in de vakantie over internet beschikken blijven we volgen. Hartelijke groeten vanuit een zonnig La Vérune (Provence).

• 19 Juli 2011 - 07:52

Marietje:

wat een spannende dag zal het vandaag worden weet dat er aan jullie gedacht wordt veel plezier en groetjes

• 19 Juli 2011 - 07:53

Menny Van Rooijen:

Wat een spanning op het vliegveld en wat een fantastische dag vandaag. 17.00 uur ned. tijd zit ik met m'n duimen te draaien. Ik blijf jullie volgen.
    Groetjes, Kyra en Menny

• 19 Juli 2011 - 08:11

Floor:

Passie, vandaag je eerste ontmoeting met familie lees ik. Wat bijzonder, en tegelijkertijd spannend.

Ik hoop dat het fijn zal zijn, en dat je er wat aan hebt. Heel veel succes, en plezier. Geniet van je tijd daar. Leuk om zo te kunnen meelezen van wat jullie daar meemaken.

Enjoy! X Floor

• 19 Juli 2011 - 09:35

Simone K.:

Goed om te lezen dat jullie veilig in Bogota zijn aangekomen.
    Ik blijf jullie verhalen zeker volgen.
    Heel veel plezier en succes!!!

Groetjes Simone

• 19 Juli 2011 - 14:55

Marieke:

Het is bijna zover, de ontmoeting. Iets waar je zo lang naar toe hebt geleefd, spannend, ontroerend, misschien moeilijk, maar vooral hopelijk een hele warme ontmoeting. Geniet van de tijd daar en met elkaar.

• 19 Juli 2011 - 17:58

Moessiefln:

jo passie ,familie en rest van gezlschap
    hoor dat er genoeg te kijken is en fijn dat jullie je goed vermaken
    Passie hoor wel hoe het verlopen is bij je eerste ontmoeting

wat wilt geval, de groeten uit N`dal

• 19 Juli 2011 - 18:06

Jarno En Marijn:

Zie dat je ontmoeting inmiddels plaats vindt/heeft gevonden!
    Ben benieuwd :D suc6

• 19 Juli 2011 - 22:11

Monique:

hej meis!
    fijn dat jullie goed over gekomen zijn!
    wat een spannende tijd voor jullie!
    ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.
    ik blijf jullie volgen!
    succes met alles en GENIETEN!
    Liefs mo en arjan

• 20 Juli 2011 - 05:45

Martin B:

Leuk om te lezen.
    Vorig jaar zelf ook nog op de Monseratte geweest, sterker nog de vrouw ten huwelijk gevraagd, dus een speciale plek.

Veel plezier en succes verder.

Groet,

Martin

• 20 Juli 2011 - 20:04

Diana:

Hallo familie Ruiter,
    Fijn om te lezen dat de vliegreis goed is verlopen. Moest gelijk terugdenken aan het lange stilzitten in zo'n kleine ruimte. Geweldig dat Pascal en de familie zo van elkaar genieten en dat jullie dit samen met hem kunnen delen. Geniet van al het moois dat jullie nog gaan beleven en ik wens jullie vanuit ons koude kikkerlandje veel plezier toe.

• 22 Juli 2011 - 11:56

HENNIE WOESTHUIS: