Van Bogota naar Santa Marta - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Familie Ruiter - WaarBenJij.nu Van Bogota naar Santa Marta - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Familie Ruiter - WaarBenJij.nu

Van Bogota naar Santa Marta

Door: familieruiter

Blijf op de hoogte en volg Familie

26 Juli 2011 | Colombia, Bogotá

Na een zeer enerverende en emotionele week, zijn we vanmorgen vanuit Bogota met een nationale vlucht vertrokken naar Santa Marta, in het noorden van Colombia.
En weer hebben we een internet-aansluiting in ons Hotel, dus maar snel even de eerste ervaringen aan jullie doorgeven.
We hebben een vlucht gemaakt van ruim 800 km (circa 75 minuten) en het was een mooie vlucht.
De overgang van Bogota naar Sanata Marta is erg groot vanwege de overgang van temperatuur.
We zitten in Hotel La Sierra El Rodadero in Santa Marta en het is hier ongeveer 33 graden C.
Het Hotel staat aan de boulevard en Alexandra heeft inmiddels alweer de eerste kakkerlakken waargenomen en schoot dus direct in de stress.
Vanmiddag hebben we een vrije middag en vanavond een gezamenlijk dineren.
Om jullie een indruk te geven van deze omgeving, zetten we nog even een paar foto's op het blog.
Morgen gaan we een citytrip door Santa Marta maken (oudste stad van Colombia) en brengen we een bezoek aan Taganga (een klein vissersdorpje)
Harry ligt op bed en heeft inmiddels de ijspegels aan de neus hangen vanwege de airco, die hier op volle toeren draait.
Met Pascal gaat het weer een beetje beter, alhoewel het afscheid van de biologische familie veel met hem heeft gedaan.
Ook met Alexandra en mij gaat het prima en we vermaken ons goed.

Colombia: 25-7: 17.05 uur.
groetjes Harry, Ria, Alexandra en Pascal

• 25 Juli 2011 - 22:48

Jarno En Marijn:

Wauw gave foto's :D
    Haha die Feyenoord vlag ook aan de muur :P Zieltjes aan het winnen? hihi
    Veel plezier enzo in de rest van Colombia nog! Groetjes J&M.

• 25 Juli 2011 - 22:56

Jan Hallink:

Nijverdal, dinsdag 27/7 0:47, 13 graden en regenachtig.
    In het noorden van Colombia is het beter weer zo te lezen. Even bijkomen van alle emoties en indrukken zeker!
    Door internet wordt de wereld klein. Zo heb ik al even 'binnen' gekeken in het hotel waar jullie nu zitten. Alexandra op de plaatjes zijn de KL niet te zien hoor! Je kunt rustig slapen. Jij ook Pascal want Feijenoord traint weer onder Ronald Koeman en ik hou ze wel even in de gaten voor je.
    Nu alle indrukken laten inwerken, ervan genieten. Wij genieten mee van jullie prachtige verhalen! saludos, O.J.

• 25 Juli 2011 - 23:01

Jarno En Marijn:

Ja geniet maar lekker van een biertje bij 30C, hier idd maar 13C.. maar ik drink wel echt bier nu... ;):P

• 25 Juli 2011 - 23:54

Dine:

Ooze Harre zit un hele eine vot en nou is er un breef u komm van de gemeente...Jahn kiek ie us eem, ie bint dur toch pannekeuke et'n. Ach Dine get oaver betaald perkeern, geenen noot ie hebt toch geenen auto. ulle kunne rustig sloapen!

• 26 Juli 2011 - 07:50

Menny Van Rooijen:

Hallo familie, Lekker warm daar he.
    Als ik het programma zo lees, staat juliie weer een hele mooie week te wachten. Niet te vergelijken met vorige week natuurlijk. Nog veel plezier en de groeten uit een koud Nijverdal.
    Menny

• 26 Juli 2011 - 10:51

Dirk En Dieneke A:

Omdat we in ieder geval vandaag nog de beschikking hebben over internet, maar snel nog even een reactie. Fijn te horen dat jullie het goed naar je zin hebben. De foto's van de familiehereniging zijn zeer sprekend en je leest de emotie ervan af. Na het lezen van jullie belevenissen past ons weer de nodige bescheidenheid. Nu eerst maar even bijkomen. Groet vanuit een zonnige Provence, morgen is hopelijk onze camper weer klaar en gaan we nog even weer als moderne nomaden leven.

• 26 Juli 2011 - 17:58

Fam Kollenstaart:

Jammer dat het alweer voorbij is om samen met "de" familie bijéén te zijn. Hebben jullie Alexander nog gezien? Lees er niet over. Verder nog veel plezier in Santa Marta en geniet ervan. Groetjes Fenny en de rest van de familie. Ps. Foto's zijn mooi om naar te kijken.

• 26 Juli 2011 - 19:38

Ruben En Carola:

Hallo familie Ruiter.

Jullie zullen ons wel niet kennen, maar wij hebben elkaar ruim twaalf jaar geleden leren kennen via Alexandra. Ruben is van oorsprong ook Colombiaans. Wij vinden het ontzettend leuk om jullie ervaringen te lezen. Mede omdat Ruben nu zelf ook op zoek wil gaan naar zijn biologische familie.
    We wensen jullie nog heel veel plezier daar en geniet van jullie familie!

Ruben en Carola Arango