De 2e dag samen met de familie
Door: familieruiter
Blijf op de hoogte en volg Familie
21 Juli 2011 | Colombia, Bogotá
Wat een leuke reacties krijgen we van jullie op onze verslagen, geweldig bedankt hiervoor! Ook daar genieten wij van!
We hebben vannacht heerlijk geslapen en zaten pas om 9.30 uur aan het ontbijt.
We hadden een lekkere vrije morgen en hebben die o.a. gebruikt voor wat extra Spaanse lessen, want dat hadden we wel nodig!
Om 14.30 uur was de biologische familie weer in ons hotel en nadat we met hen samen de foto's hebben bekeken via de computer, zijn we naar een park geweest.
Vanwege de Nationale Feestdag was er een Festival en konden we o.a. genieten van de Colombiaanse muziek, dus even swingen ....
Uiteraard hebben we de empanadas geproefd en die waren heerlijk om te eten.
Nadat we terug waren in het hotel hebben we samen met de familie Achterberg en hun biologische familie pizza gegeten. Het was een gezellige afsluiting en de communicatie wordt steeds beter.
De kleine Karen (dochter van zus Sandra)begint zelfs al wat Nederlands te spreken en ze fungeert vaak als tolk tussen ons en de familie. Het is een leuk kind en we hebben haar verteld dat ze een mooi meisje is.
Ze herhaalt nu telkens "Mooi meisje"
Bovendien leert zij ons veel Spaanse woorden en treedt op als een echte lerares.
Het is inmiddels bijna 20.15 uur (Colombiaanse tijd) en de familie is ongeveer een kwartier geleden weer vertrokken, dus we gaan nu maar weer even uitrusten.
We hebben vannacht heerlijk geslapen en zaten pas om 9.30 uur aan het ontbijt.
Uiteraard hebben we de empanadas geproefd en die waren heerlijk om te eten.
Ze herhaalt nu telkens "Mooi meisje"
21 Juli 2011 - 06:58
Wim Van Der Sluis:
Hallo familie en in het bijzonder Pascal. Wat moet het een bijzonder gevoel zijn om je biologische familie in de armen te sluiten. Als ik de verslagen lees, is het net als ik naar het programma Spoorloos kijk. Geweldig.
Geniet ervan met volle teugen en nog een heel fijn verblijf in Colombia. -
21 Juli 2011 - 07:32
Bonehead :
Buenos dias,
Ik denk dat voor velen spreek dat ik door dit live verslag erg meeleef met jullie belevenissen in Colombia. Ik kijk elke keer weer uit naar een update op dit blog. Ik vind het erg fijn dat alles zo goed verloopt tot nu toe. Ik hoop dat jullie nog vele fijne dagen mogen beleven in Colombia!
Groet,
J-P -
21 Juli 2011 - 08:25
Joke Krukkert:
Hallo Familie. Wat een geweldige ervaring voor jullie. Elke dag volg ik de verhalen, ik krijg er telkens kippenvel van als ik zit te lezen.Blijf vooral genieten van alles wat jullie daar mogen beleven.
Groetjes -
21 Juli 2011 - 10:13
Dirk En Dieneke:
Indrukwekkend allemaal en wat een achtbaan van emoties. Bijzonder om zo op deze wijze er iets van mee te beleven. We pinken ook wel eens een traantje weg. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar de swingende muziek. Neem maar mee! Weer eens wat anders dan een mars-:).
Nog een prachtige tijd daar! -
21 Juli 2011 - 20:24
Marleen En Rudy:
haloa
wat een verhalen.. erg mooi. geniet er zo veel mogelijk van want voor je het weet is het alweer voorbij. Heel veel plezier nog de aankomende 2weken!
liefs rudy en marleen